Zitate aus dem Gästebuch

Hatten Sie Spaß in 't Hofhuysje, setzen Sie ein Angebot an!

Im Folgenden sind einige Zitate von unseren Gästen.

21-11-2012
maaike vitale
“Het weekend van 2 november een heerlijk weekend gevierd in het hofhuysje. Wat een heerlijke plek om volledig tot rust te komen. Het Huysje is van alle gemakken voorzien en zeer volledig ingericht. Tot de volgende keer!”
21-11-2012
René
“Heerlijke midweek gehad. Met elkaar genoten van sauna, bad en de gezellige sfeer in het huisje. Locatie is prima midden in Franeker.”
12-11-2012
Véronique
“Ons verblijf in 't Hofhuysje was heerlijk! Er ontbrak niets. Erg luxe en goed ingericht. We voelden ons er helemaal thuis en hebben een onvergetelijk weekend gehad. Hopelijk tot ziens! ”
24-08-2012
Jasper en Talitha
“Hoi Jessica en Peter, Door ons vroege vertrek zijn we helemaal vergeten om een berichtje voor jullie achter te laten, maar we willen jullie bedanken voor een heerlijke week! We hebben enorm genoten van jullie mooie, overcomplete huisje...wat een luxe! Jullie relaxte manier van verhuren...dag minder, boefie mee, vroege vertrek...hebben er voor gezorgd dat het hofhuysje een speciaal plekje in ons hart heeft gekregen! Ook het voor ons onbekende Friesland is goed bevallen, wat een leuke plaatsjes allemaal! Nogmaals bedankt voor jullie gastvrijheid en de heerlijke mini vakantie!”
10-08-2012
Joop en Christiane
“De vakantie weer voorbij. We kunnen er weer tegen aan. Toch wilden we nog even laten weten dat het huisje perfect was en dat alles naar wens was, te veel om op te noemen… Alles was er, het ontbrak aan niets. Ook was er voldoende info over Friesland etc. in de bladen die er lagen. Heb me erg vermaakt met de Seasons etc. die er lagen. Bedankt voor de goede zorgen, hopelijk nog eens tot ziens in Friesland.”
05-08-2012
Shelien en Douwe (Curaçao)
“We hebben werkelijk een schitterende week in 't Hofhuysje gehad. Het huis is zeer compleet en heeft alles wat je kunt wensen. Fantastische locatie, mooie inrichting, gewoon perfect!”
25-06-2012
Martie en Hermien
“Heerlijk weekendje gehad in jullie mooie huisje met alles erop en eraan: sauna, wifi, ligbad enz enz. Prachtig afgewerkt. Ideale uitvalbasis voor ons dagje Oerol op Terschelling.”
24-06-2012
monique
“Wat hebben we genoten van jullie mooie huisje,alles schoon en erg sfeerfol ingericht. kortom .... fantastisch!!!!”
22-06-2012
Ria en Monique
“We hebben een heerlijk weekend gehad in jullie gezellige huisje en genoten van het mooie Franeker en Friesland.”
14-06-2012
Kylie
“We stayed here for two nights in May and could not have asked for a more beautiful location. Romantic and quiet. A lovely place and an absolutely stunning home. Thank you Jessica!”
23-05-2012
Martien en Hilly
“Wat een heerlijk huisje om in te verblijven. Als dat ook nog eens in je geboorteplaats staat, is het een bijzondere ervaring om na zo'n 40 jaar op deze comfortabele manier weer eens een aantal dagen daar te vertoeven. Zéér compleet ingericht, je pakt werkelijk nergens op mis. Goede duidelijke info-map. Tot weer eens... Groet uit Brabant, Martien en Hilly ”
24-04-2012
Nico & Margreet
“Wij hebben weer een heel fijn, ontspannen weekend gehad in het Hofhuysje. Onze dochter heeft het goed gehad bij beppe, dus we hadden 't rijk alleen. De kinderspulletjes zijn dus niet nodig geweest. Wel fijn dat 't er was in geval van 'nood'. Heel attent de noten en mineola. We hebben gezellig zitten kraken... Bedankt dus weer. En wellicht tot een volgende keer. Groeten van Nico & Margreet”
24-04-2012
Hester
“Hallo Peter en Jessica, Wat een heerlijke plek hebben jullie hier gecreëerd. Alles wat je nodig zou kunnen hebben is voorhanden. Het huisje is zeer comfortabel, de dagen hier hebben me goed gedaan. Ik verwacht zeker eens terug te keren. Hartelijke groet, Hester”
24-04-2012
Robin, Iris en Rink Vlemmix
“Wij hebben in september mogen logeren in 't Hofhuysje. We hebben genoten van jullie prachtige huisje. Wat mooi, nieuw, schoon, smaakvol en vooral enorm gastvrij. Bedankt! Heel veel groeten van Robin, Iris en Rink Vlemmix.”